fbpx
Blog branding és online marketing lépésről lépésre

Blog – Branding &
Online Marketing
lépésről-lépésre

Hírek újdonságok nem csak a nagyvilágból,
amire érdemes odafigyelni!

Legújabb cikkeink

A ChatGPT: Kis- és középvállalkozások Titkos Fegyvere?

A ChatGPT: Kis- és középvállalkozások Titkos Fegyvere?

Tippek és Trükkök: A ChatGPT bevezetése vállalkozásunkban a hatékonyabb és eredményesebb működés érdekében.
Egy kisvállalkozó számos módon használhatja a GPT-3.5 alapú ChatGPT-t a munkája során, hogy hatékonyabban és eredményesebben működjön. Az alábbiakban leírom, hogyan lehet kihasználni ezt az innovatív technológiát a vállalkozásodban.

bővebben
Seo tippek 1

Seo tippek 1

A weboldaladon lévő képek elnevezése SEO szempontjából rendkívül fontos, mivel segít a keresőmotoroknak jobban megérteni, hogy miről szól a kép, és hogyan kapcsolódik az adott weboldalhoz.
2023-ban a Google keresésnek 25%-a volt képkeresés, de valójában a Google webes keresések 62,6%-át alkotják. Forrás: Firssiteguide.com
Ez azt jelenti, hogy naponta több mint 10 milliárd képkeresést végeznek Google-on. A kép keresések száma az elmúlt években folyamatosan növekszik, mivel a felhasználók egyre inkább képi információkat keresnek.

bővebben
AI Csúcstalálkozó: Bard vs. ChatGpt

AI Csúcstalálkozó: Bard vs. ChatGpt

Az AI (Mesterséges Intelligencia) világa forradalmasította a tartalom generálását, és a ChatGPT-nek köszönhetően számos felhasználó boldogan vette használatba ezt az új technológiát a mindennapi munkafolyamataik során. Azonban 2023 januárjában egy újabb óriás tűnt fel az élen, ahogy a keresőóriás bemutatta a Google Bardot. Egy izgalmas hosszú várakozás után, Magyarországon is elindult a Google Bard mesterségesintelligencia alapú chatbotja, amely még magasabb szintű szolgáltatást ígért.

bővebben
Canva AI eszközei I Már a zsiráfok is iskolába járnak?

Canva AI eszközei I Már a zsiráfok is iskolába járnak?

Turbózd fel kreativitásodat a Canva legújabb AI-eszközeivel!
A válaszom, természetesen nem. A Canva Text to image AI eszközével készítettem a képet. A mai vizuális világban már nem tudjuk megkerülni a kép- és videószerkesztést, ha ki akarunk tűnni a tömegből. Mivel a Photoshop elég bonyolult egy átlagos felhasználó számára, ezért ingyenes, egyszerű, sok feladatra felhasználható kép és videószerkesztőt kerestem. Így találtam meg a Canvát.

bővebben
Ha a Pinteresten szeretnék ügyfeleket szerezni, szükségem van- e weboldalra?

Ha a Pinteresten szeretnék ügyfeleket szerezni, szükségem van- e weboldalra?

Pinterest üzleti fiók indításán gondolkodsz? Az ügyfélszerzésre a Pinterest nagyszerű hely, ahol tartalmaidat, a márkaismertségedet és a termékeidet tudod népszerűsíteni, valamint a közönségedet növelni. Ha Pinterest üzleti fiókot indítasz, felmerülhet a kérdés: Kell-e saját weboldal és milyen előnyökkel jár annak használata? Ebben a bejegyzésben erre a kérdésre fogok választ adni!

bővebben
miben-tudok-neked-segiteni-facebook-hirdetesek-google-ads-seo

Hogyan tudok Neked segíteni?

Ha azon gondolkodsz, hogyan tanuld meg vagy hogyan is állj neki az elvégzendő feladatoknak. Vagy fogalmad sincs, hogy mit is kellene csinálnod, de látod  végcélt,
pl.: egy pöpec céges brandet akarsz építeni vagy egy jó online marketinget szereznél,
ami csak úgy önti rád a vevőket?

Készen állsz rá, hogy
Dübörögjön a marketinged,
az egekbe emeljük a brandedet?

 

Nézz be hozzánk a Facebookra és a YouTubera

 Facebookon és a YouTubeon rengeteg hasznos és érdekes tartalmat talász.
Kövess minket és íratkozz fel a Facebook és a YouTube csatornánkra

youtube-logo-brandkatapult