fbpx

Facebook, Insta hirdetés kezelése

Nem ismerik brandedet  és szeretnéd, hogy minnél többen megismerjék? Facebookon szeretnél hirdetni, de nem tudod hogyan kell?

Ahhoz hogy népszerűsítsd termékedet szolgáltatásodat, szükséged van jól felépített hirdetésekre, amelyek új vevőt generálnak számodra. Teljeskörű Facebook és Instagram hirdetést készítünk branded számára tervezéstől  kivitelezésig.

hirdetes-kezeles-brandkatapult-leo-350m
miben-tudok-neked-segiteni-facebook-hirdetesek-google-ads-seo

Mikor és Miért érdemes használnod?

  • Ha azt szeretnéd, hogy megismerjék termékedet, szolgáltatásodat azok az emberek akik a célközönségedbe tartoznak, akkor a Facebook mesterséges intelligenciája ebben segítséget nyújt számodra.
  • Ha reklámodat, üzenetedet több mint 7 millió magyarországi felhasználónak szeretnéd megmutatni.
  • Ha Facebook oldalad követőinek számát nővelni szeretnéd, akiknek ha új terméket szolgáltatást fejlesztesz azonnal megtudsz mutatni és vásárlást tudsz generálni.

Akkor jó helyen jársz!

Emelkedj ki a tömegből Facebook hirdetéseddel!

Ha az interneten rendelkezel egy weboldallal, webshoppal az még nem jelenti azt, hogy a vásárlók megtalálják termékedet.

Szükséged lesz jól felépített hirdetési stratégiára, hogy eredményesek legyenek hirdetéseid a Facebookon vagy Instagramon.

Mit nyújtunk ha velünk dolgozol?

01.

Komplett stratégia

Az aktuális kampányodra stratégiát építünk fel, amely alapján építjük fel Facebookos jelenlétedet.

02.

Profi grafikai kivitelezés

Profi grafikai kivitelezéssel segítjük hirdetésedet, hogy vizuálisan is naprakész legyen hirdetésed.

03.

Facebook képpont telepítése

Egyik legfontosabb eleme kampányodnak. Facebbok pixeledet beállítjuk, hogy profin tudjuk melyik hirdetésed mennyi bevételt termelt neked.

04.

Folyamatos optimalizálás

Facebook kampányodnak folyamatosan figyeljük teljesítményét azért, ha kell tudjunk rajta módosítani.

05.

A/B tesztelés

Hirdetési kampányodról legalább két verziót készítünk, hogy teszteljük melyik teljesít jobban, így a jobban teljesítő verziót fogjuk kampányodban használni.

06.

Profi remarketing

Folyamatokban gondolkodunk és komplett remarketing folyamatokat építünk a sikeres értékesítéshez,  hogy konvertálni tudjunk látogatókat weboldaladra.

07.

Dinamikus termékhirdetések

Releváns és időszerű hirdetéseket tudunk a facebookon megjeleníteni, amelyek pontosan azokat a termékeket mutatják be, amelyeket a látogató a webáruházadban korábban megtekintet.

08.

Havi tanácsadás

Az 1 órás tanácsadás során értékeljük az előző havi teljesítményt és megbeszéljük mivel tudjuk még támogatni vállalkozásodat a következő hónapban. Ha kérdéseid vannak, szívesen válaszolunk rá a maradék időben.

Miért válasz minket?

Z

Rendszerben gondolkodunk

Facebook kampányod eredményessége nem kizárólag a hirdetéseden múlik. Nagyon fontos a jól felépítet vásárlói útvonal megléte, technikai setup, weboldal/webshop kialakítása, sales oldal felépítése és még sorolhatnám. Mi ezekben is segítünk!

Z

30 éves vállalkozói tapasztalat

12 éves online marketing és 30 éves vállalkozói tapasztalattal rendelkezünk. 

Z

Nem csak csináljuk, hanem oktatjuk is

Könyvet írtunk a Pinterestről, hogyan szerezz vevőt és hogyan építs erős brandet.

Z

100%-ban működő gyakorlat

100%-ban kipróbált, működő módszereket alkalmazunk, hogy sikeres legyen kampányod.