fbpx
brandepites-es-vevoszerzes-a-pinteresten

Építs Brandet Pinteresten Könyv

Vevőszerzés és Brandépítés

Újdonság !

Magyarországon az egyetlen magyar nyelvű könyv a Pinterestről.

100% magyar tapasztalat alapján

Érthetően és a lényegre koncentrálva

Marketinges szemlélettel a vevőszerzésre koncentrálva

Hogyan építs ismertséget, erős brandet és szerezz vevőt
a Pinteresten? Megmutatjuk lépésről-lépésre!

Szerezd meg ezt az Új könyvet,
és előzd meg a konkurenciát !

paylike cards

Miért lesz hasznos számodra
ez a Pinterest könyv?

Z

Fel fogod tudni építeni a Pinterestet fiókodat

A könyvben az alapokról kezdünk. Majd lépésről-lépésre haladva, követve a leírtakat te is „profi” módon fel fogod tudni építeni a saját Pinterest oldaladat.

Z

Segít felépíteni egy erős BRANDET

Akár énmárkát, akár termékmárkát építesz, a Pinterest kiváló platform hozzá! A könyvben mind a két márkaépítési stratégiáról részletesen írunk.

Z

Legyél a vevőd, vendéged szeme előtt

Megmutatjuk, hogyan legyél jelen ma a Pinteresten, hogy elől legyél a keresőben és a vevőd, vendéged könnyen rád találjon.  Továbbá, ha rád talált, akkor nálad vásároljon vagy „direkt” nálad foglaljon 🙂

Z

Vevőt, vendég INGYEN?

Nem lehetetlen! Hasonlóképpen, mint a Google keresőből, a Pinterestről is átkattinthatnak hozzád, ráadásul ezek a kattintások ingyen vannak. Megmutatjuk hogyan!

Z

Pinterest marketing titkok

A könyvben mindent leírtunk a Pinterest marketingről! Olyan információkat és féltve őrzött titkokat osztunk meg veled, amit eddig máshol nem olvashattál!

Z

100%-ban működő gyakorlat

A könyvben nincs elmélet!
100%-ban kipróbált, működő módszereket tartalmaz, egyszerű, érthető fogalmazásban.

Olvass bele!
Nézd meg a tartalomjegyzéket!

Ki az a
Király Krisztina és Zsigmond László?

Hogy miért is érdemes figyelni rájuk, pláne olvasni a könyveiket?

A történet …

mobil konyvbe mockup portre levendulas

Király Krisztina vagyok, fotógráfus és designer, immár 27 éve. A pályám elején még analóg technikával kezdtem a fotós tanulmányaimat, ahol a fényképezés mellett a fotókidolgozás rejtelmeivel is megismerkedtem.
A portré fotózástól a termék fotózásig széles palettán dolgozom szakmámban. A fotózás mellett foglalkoztam nyomdai előkészítéssel is férjemmel, Zsigmond Lászlóval. Pécsről 2 úti-könyvet készítettünk. Férjem oktatási csomagjainak terveztem a borítóját. Ahogy erősödött a közösségi média és az online jelenlét, megtanultam a WordPress használatát és weboldalakat is terveztem. A weboldalak készítésével párhuzamosan képeztem magam online marketingben is, mert egy weboldal önmagában, ha nincs „megmarketingelve”, nem lesz jövedelmező.

A Pinterestre is itt találtam rá. Már az elején nagyon megtetszett, beleástam magam. Hogyan is működik, hogyan segíthetné vállalkozásomat az inspiráción kívül? A sikereimen felbuzdulva jött az ötlet, hogy írjunk könyvet a Pinterest használatáról. Eb-ben a könyvben összegyűjtöttem számodra a legfontosabb tudnivalókat, hogy te is sikereket tudj elérni e tudás alkalmazásával. Fedezd fel te is a Pinterestet, és hozzon számodra sok új vevőt, vendéget!

Amikor feleségem elém állt, és azt mondta írjunk könyvet a Pinterestről! Te írod a marketinges részeket, enyém a művészeti vonal! Nem kellet sokat gondolkodnom, nagyon tetszett a gondolat. Szóval, üdvözöllek Zsigmond László vagyok én írtam a „marketinges” részeket.
Hogy miért enyém a marketing? Már pályakezdő korom óta marketinggel foglalkozom. Ez a könyv az ötödik könyv de és az első, amit közösen írtam a párommal.
A marketingen kívül a második nagy kedvencem a vállalkozásfejlesztés és a minőségirányítási rendszerek kiépítése. Az elmúlt 27 év alatt több száz vállalkozás folyamataiba, problémáiba és sikereibe láttam bele. Ebben a könyvben 100%-ban működő Pinterest marketing stratégiát adunk át számodra.

Van egy mondás: a konkurencia csak egy kattintásra van tőled. Én ezt mondom, legyél TE egy kattintással a konkurencia előtt!

Király Krisztina
Zsigmond László

Extra vevőszerzés holnaptól

Online tanfolyam
+ Könyv

Vevőszerzés és Brandépítés
A Pinteresten
lépésről-lépésre
Online Videós Tanfolyam

29.990 Ft
19.990 Ft

ÉPÍTS BRANDET PINTERESTEN című könyv (1db)

14 db Pinterest online videós tanfolyam, a könyv alapján

bruttó ár, üzleti könyvként elszámolható

Vedd a kezedbe a brandedet

KÖNYV

Vevőszerzés és Brandépítés
A Pinteresten
Könyv

5.990 Ft

ÉPÍTS BRANDET PINTERESTEN című könyv

bruttó ár, üzleti könyvként elszámolható

Kezd el Profi módon!

Online Konzultáció

+ Online Tanfolyam (14 videó)

+ Könyv

Vevőszerzés és Brandépítés
A Pinteresten
Online Konzultáció
2 x 1,5 órában

79.990 Ft

Online Konzultáció 2x1,5 órában

ÉPÍTS BRANDET PINTERESTEN című könyv (1db)

14 db Pinterest online videós tanfolyam, a könyv alapján

bruttó ár, üzleti könyvként elszámolható

ez-a -legjobb-valasztas-pinterest-konyv-es-oktato-videok

Vedd meg a könyvet,
építs erős brandet
és hozzon számodra sok vevőt!

Ne feledd!

A konkurencia csak egy kattintásra van tőled!

A könyvben megtalálod, hogyan legyél

TE egy kattintással a konkurencia előtt!

Most már csak TE jössz…

Előre is köszönöm a megtisztelő bizalmadat!

Gyakori kérdések és megnyugtató válaszok

FAQ

Mi a vásárlás menete?

Töltsd ki a megjelenő űrlapot az adataiddal, ügyelve arra, hogy pontosan add meg az e-mail címedet (hiszen ide fontos információkat küldünk számodra a rendeléseddel kapcsolatban), valamint a telefonszámodat (probléma esetén ezen fog keresni téged a futár), illetve a számlázási adataidat is.

Az űrlap kitöltése után a rendszer automatikusan átirányít a PayLike banki partnerünk felületére, ahol bankkártyával tudsz fizetni. Sikeres fizetés után a csomagodat a GLS szállítja házhoz, és pár napon belül már olvashatod is a könyvedet!

Ha véletlenül a technika ördöge miatt, valami nem érkezne meg hozzád, kérlek írj nekünk a:

hello@vallalkozoleo.hu email címre és azonnal orvosoljuk a problémát.

Sikeres Brandépítést és sok vevőt kívánunk neked:

Király Krisztina

Zsigmond László

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. A Like Vital Csoport elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).
Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Kiraly Krisztina

További kérdésed van?

Segítünk 🙂

Ha felmerült benned bármilyen kérdés,
amire itt nem kaptál választ,
akkor írj nekünk e-mailt a
hello@brandkatapult.hu címre.
Örömmel segítünk!

Király Krisztina

Epits Brandet Pinteresten konyv – Brandepites Enmarka Szemelyes marka Self Branding Personal branding Markaepites Lepesrol lepesre Pinterest mint brandepitesi eszkoz 4
Epits Brandet Pinteresten konyv – Brandepites Enmarka Szemelyes marka Self Branding Personal branding Markaepites Lepesrol lepesre Pinterest mint brandepitesi eszkoz 3
Epits Brandet Pinteresten konyv – Brandepites Enmarka Szemelyes marka Self Branding Personal branding Markaepites Lepesrol lepesre Pinterest mint brandepitesi eszkoz 8
Epits Brandet Pinteresten konyv – Brandepites Enmarka Szemelyes marka Self Branding Personal branding Markaepites Lepesrol lepesre Pinterest mint brandepitesi eszkoz 9
Epits Brandet Pinteresten konyv – Brandepites Enmarka Szemelyes marka Self Branding Personal branding Markaepites Lepesrol lepesre Pinterest mint brandepitesi eszkoz 5
Epits Brandet Pinteresten konyv – Brandepites Enmarka Szemelyes marka Self Branding Personal branding Markaepites Lepesrol lepesre Pinterest mint brandepitesi eszkoz 7