fbpx

Termékfotózás & videózás

A termékfotózás fontos szerepet játszik a marketing világában. A jó minőségű termékfotók kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy bemutassuk a terméket a célközönségünknek, és meggyőzzük őket arról, hogy szükségük van rá.
Marketing látásmódú fotográfusunk és videós szakembereink, ebben hatékony segítséget tudnak nyújtani neked.

Kérd ingyenes konzultációnkat és beszéljünk a projektedről!

#Branding & Online marketing ügynökség
#Brandfotózás
#Üzleti fotózás
#portrefotozas #reklamfotozas #termekfotozas

brand-fotozas-videozas-brandkatapult

Emelkedj ki a tömegből, mert a vevő ekkor vesz észre!

hordok termek foto kiraly krisztina

Termékfotózás

A professzionális termékfotózásnak számos előnye van. Először is, segít megkülönböztetni a terméket a többi hasonló terméktől. Az egyedi, magas minőségű fotók elősegítik a termék megjelenését, és felhívják a vásárlók figyelmét.

A termékfotózás segítségével lehetőségünk van arra, hogy bemutassuk a termék különböző tulajdonságait, részleteit és funkcióit. Ezen információk segítségével a vásárlók jobban megérthetik a termék előnyeit és lehetőségeit, és így könnyebben dönthetnek a vásárlás mellett.

A jó minőségű termékfotók továbbá segíthetnek abban, hogy növeljük az értékesítést. Az érdekes és figyelemfelkeltő fotók növelhetik a vásárlók érdeklődését a termék iránt, és így növelhetik az értékesítési lehetőségeket.

Végül, de nem utolsósorban, a termékfotózás lehetővé teszi, hogy az online térben bemutassuk a terméket. Az interneten keresztül számos potenciális vásárló érhető el, akik különböző online platformokon böngésznek. A jó minőségű fotók lehetővé teszik számunkra, hogy kitűnjünk a többi termék közül, és így növeljük a lehetőségeinket az online értékesítésre.

Reklám és termékfotózás  árát több tényező is befolyásolja. A költség függ a termék anyagától, nagyságától, a fotózandó termékek számától, valamint a fotózás időtartamától és helyszínétől is. Éppen ezért több opciót is a figyelmedbe ajánlanék.

Milyen típusú termékfotók vannak?

  • Klasszikus termékfotó fehér háttérrel (web shopra)
  • Kivágott termékfotó egységes háttér előtt
  • Termékfotó használat közben modellel
  • Termékfotó kompozícióba helyezve
  • Modell + termék
  • Termékcsalád

A termékfotózást kitelepült studióban külső helyszínen, vagy saját fotóstúdiómba vállalom.

joga ruha termek foto kiraly krisztina
flatlay foto kiraly krisztina
taska foto kiraly krisztina
eper foto kiraly krisztina
levendula foto kiraly krisztina
kave foto kiraly krisztina