fbpx

Üzleti fotózás, üzleti portré fotózás, reklámfotózás, termékfotózás & videózás

Szeretnéd, hogy profi és kreatív képek, portré fotók, reklám fotók, termékfotók és videók készüljenek egy üzleti portré fotózás, reklámfotózás vagy termékfotózás alkalmával csapatodról akár nálad vagy studióban, amit fel tudsz tenni a weboldaladra, Facebookra, webshopra?
Marketing látásmodú fotográfusunk és videós szakembereink, ebben hatékony segítséget tudnak nyújtani neked.

Kérd ingyenes konzultácionkat és beszéljünk a projektedről!

#Branding & Online marketing ügynökség
#Brandfotózás
#Üzleti fotózás
#portrefotozas #reklamfotozas #termekfotozas

brand-fotozas-videozas-brandkatapult

Emelkedj ki a tömegből, mert a vevő ekkor vesz észre!

brand-fotozas-videozas-brandkatapult

MILYEN ÜZLETI FOTÓKRA, VIDEÓKRA VAN SZÜKSÉGED BRANDED NÉPSZERŰSÍTÉSÉHEZ?

  • Személyes márkát vagy termék márkát szeretnél felépíteni?
  • Új márkát szeretnél építeni, vagy már egy meglévő márkát szeretnél áttervezni?
  • Milyen érzéseket szeretnél közvetíteni fotóiddal?

Ahhoz, hogy egy brandet sikeresen népszerűsítsünk, nagyon fontos, hogy a megfelelő típusú fotókat és videókat használjuk. A pontos típus és mennyiség azonban függ a brand célközönségétől, valamint a brand üzenetétől és értékeitől is.

Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány általános tippet, amelyek segíthetnek abban, hogy milyen fotókra és videókra van szükség a brand népszerűsítéséhez:

Termékbemutatók: Ha a brand olyan termékeket kínál, amelyeket könnyű bemutatni, érdemes minél több termékbemutató videót készíteni. Az ilyen típusú videók segítenek abban, hogy a vásárlók jobban megismerjék a termékeket, és megtudják, hogyan használhatják őket.

Márkaüzenet bemutatása: A brand értékeinek és céljainak bemutatása nagyon fontos a vásárlók számára, akik így jobban megismerhetik a vállalkozást és annak céljait. Ebben segítenek az olyan videók, amelyek a brand üzenetét és értékeit mutatják be.

Használhatósági videók: Ha a brand olyan termékeket vagy szolgáltatásokat kínál, amelyek használata összetettebb, érdemes használhatósági videókat készíteni. Ezek a videók segítenek az embereknek megérteni, hogyan kell a terméket vagy szolgáltatást használni, és növelik a vásárlók elégedettségét.

Célcsoportot megcélzó fotók: Az olyan fotók, amelyek bemutatják a brand termékeit vagy szolgáltatásait olyan helyzetekben, amelyek az adott célcsoport érdeklődési körébe tartoznak, hatékonyak lehetnek a vásárlók megszólításában. Például, ha egy sportmárkáról van szó, a sportolók és sporttevékenységek bemutatása vonzó lehet a célcsoport számára.

Események dokumentálása: Ha a brand részt vesz eseményeken, érdemes dokumentálni ezeket a pillanatokat. Az ilyen fotók és videók megmutatják, hogy a brand aktív és jelen van a közösségben, és segítenek kapcsolatot építeni a vásárlókkal.

A profi fotó bizalmat épít

Egy profi fotó nagyon fontos szerepet játszik a bizalom építésében egy vállalkozás esetében, mivel segít meggyőzni a potenciális vásárlókat arról, hogy a vállalkozás megbízható, és érdemes velük üzletelni.

Egy kretív fotó készítése nagy gonddal és szakértelemmel jár, és olyan képeket eredményez, amelyek nagyon jól ábrázolják a terméket vagy szolgáltatást. Ez pedig azt mutatja, hogy a vállalkozás törődik a részletekkel, és arra törekszik, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson.

Miben tudunk segíteni?

Egy cég sikeréhez elengedhetetlen, hogy profi képekkel és videós tartalmakkal dolgozzanak.

A mai digitális világban, ahol a versenytársak csak egy kattintásnyira vannak, az első benyomás rendkívül fontos. A potenciális ügyfelek és üzleti partnerek gyakran alapozzák döntéseiket a vállalkozások online megjelenésére. A jó minőségű, professzionális fotók képesek érzelmeket közvetíteni és egy erős márkaképet sugározni, ami hozzájárul a bizalom kiépítéséhez.

A képek alapvető elemekké váltak a modern kommunikációban, és különösen fontosak a vállalkozások kommunikációjában. Az üzletifotózás és brand,- céges fotózás egy olyan eszköz, amely segít bemutatni a vállalkozást és a márkát a közönségnek, hozzájárulva a sikerhez és a növekedéshez.

uzleti-brand-fotozas-brandkatapult-oriflame

Üzleti reklámfotózás & videózás

Ha új márkát tervezel vagy a már meglévő márkádnak szeretnél új arculatot. Az üzleti brand és portré fotózás és videózás jelentős előnyöket kínál a vállalkozásod számára, mivel segít az erős és vonzó márkaidentitás kialakításában.

szemelyes-brand-fotozas-brandkatapult-portre

Üzleti portré fotózás & videózás

A személyes brand és portré fotózás és videózás segít  professzionális és magabiztos képet közvetíteni magadról, ami növeli a lehetséges potenciális ügyfelek, üzleti partnerek és munkáltatók bizalmát.

termek-es-reklmafotozas-brandkatapult-zagabag

Termékfotózás & videózás

A termékfotózás előnyei a vállalkozások és márkák számára kiemelkedőek, hiszen hatékony eszközt biztosítanak a termékek és szolgáltatások megfelelő bemutatásához és értékesítéséhez.

Ők minket választottak

referncia-automobil-eger-logo
referncia-strabag
referencia-maxatent
referncia-nutrikon
referncia-printcopy
referncia-pecsikozgaz
referencia-zagabag
referencia-gottwald-hotel
refernecia-4life
referencia-bonsai-kft
referencia-sandroseria-kft
referencia-konig-teto
referencial-endvai-andrea-konyvelo
referencia-bocipaci
referencia-gonda-agnes-szepsegpont

Miért válasz minket?

Z

Professzionális tapasztalat

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a fotózás terén, és már számos sikeres brand fotózást hajtottunk végre. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy képesek vagyunk elérni a kívánt eredményt és tükrözni az cégednek az üzenetét.

Z

Kreativitás

Kreatív megközelítéssel dolgozunk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi és lenyűgöző képeket készítsünk, amelyek kiemelik a  cég brandjének jellegzetességeit és értékeit.

Z

Egyedi megoldások

Minden projektet egyedülálló kihívásként kezelünk, így személyre szabott megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára. Megértjük, hogy minden márka más, ezért odafigyelünk a  specifikus igényekre és elképzelésekre.

Z

Kiváló minőségű eszközök

A legmodernebb fotózási eszközökkel és technológiákkal dolgozunk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy kiváló minőségű képeket készítsünk.

Z

Kiváló kommunikáció

A sikeres együttműködés alapja a jó kommunikáció. Végig együttműködünk  a fotózás során, hogy biztosítsuk, hogy minden elképzelésedet megvalósítsuk, és elégedett legyél a végeredménnyel.

Z

30 éves vállalkozói tapasztalat

12 éves online marketing és 30 éves vállalkozói tapasztalattal rendelkezünk. 

Regisztrálj ingyenes konzultációnkra!

Derítsük ki együtt, hogyan hozhatjuk ki hirdetéseidből
a lehető legtöbbet

Kapcsolat form - Brandkatapult

uzleti-brand-fotozas-brandkatapult
termek-es-reklamfotozas-brandkatapult
foto-kiralykrisztina-termekfoto-brandkatapult-yogaruha
szemelyes-brand-fotozas-brandkatapult
foto-kiraly-krisztina-brand-fotozas-termek-foto-5
foto-kiralykrisztina-termekfoto-brandkatapult-novenyvedoszer